Te is Elkovetted Ezeket a Hibakat az MLM Ceged Kivalasztasakor?

Hello, itt Steven! 🙂

A mai video feltar egy par negativ dolgot az MLM iparrol, pontosabban az MLM cegek kivalasztasaval kapcsolatos olyan info lat ma napvilagot, amit valoszinuleg mindenki probal eltitkolni eloled (hiszen erdekukben all)…

… Nekem viszont NEM

…Nekem az az erdekem, hogy tisztan lass, amikor MLM ceg valasztasra kerul sor! 🙂

Kiderul a videobol, hogy…

…MIERT nem helyes az, hogy ezt Tolem hallod…

…a rovid tortenete annak, hogy En hogyan valasztottam ki az elso MLM ceget, amihez csatlakoztam… illetve, hogy jol dontottem e…

… MIERT NEM ROLAD szol az MLM ipar… (akkor kirol vagy mirol?)

…a “Matching Bonusz Mitosz” lerombolasa…

…es termeszetesen, hogy MIRE kell figylened (vagy mit erdemes ujragondolnod az MLM ceg kivalasztasakor)

Inditsd a Videot!

A videonak sajnos vege szakadt – kifogytam a memoriabol…

Most biztos azt gondolod, hogy…

“Steven, nem gondolod, hogy video felvetel elott meg kellen gyozodnod arrol, hogy van eleg memoriad… “ 🙂

Mentsegemre szoljon, hogy egyedul voltam es En tartottam a kamerat – nem volt, aki szoljon, hogy “meg 30 masodperc van…”, ahogy a Menyasszonykam szokta mondani! 🙂

Itt van tehat, a TANULSAG irasban (ami lemaradt a videobol :-)), vagyis, hogy MIRE kell figyelned (vagy mit erdemes ujragondolnod az MLM ceg kivalasztasakor)!

1., A Ceg

Legalis uzlet, ami hosszu tavra tervez es…

NEM most indul…

tapasztal vezetoseg! (Jo, ha ismered az alapitokat szemelyesebben, igy nem kell, arra hagyatkoznod, hogy el kell hinned, amit mondanak magukrol… ezt azert tudom, mert az egyetlen uzlet eseteben, amit tiszta szivvel epitek es ajanlok, En ismertem az egyik alapitot korabbrol es minden eredmenyet bizonyitottan).

2., A Termek

Ertelmesebb dolog a mai vilagban, olyan termekeket eladni es kepviselni, amiknek NINCS fizikai formajuk (olcsobb oket eloallitani, igy olcsobb a fogyasztoknak es valoszinubb, hogy megveszik, tobb jutalekot tud kifizetni a ceg es gyorsabban no a logisztika korlatok miatt es Te is konnyebben tudsz nemzetkozi uzletet epiteni, ha akarsz).

3.,  A Kifizetesi Rendszer

Szerintem ez a legfontosabb resz, mivel azert vagyunk a Network Marketing jatekban, hogy penzt keressunk es a jutalek rendszer hatarozza meg azt, hogy mennyit es hogyan. A legfontosabb tanacsom (valoszinuleg csak azok ertik ezt igazan, akik jelenleg velem dolgoznak egyutt): koncentralj arra, hogy magas %-ot keress, a sajat munkad utan, NE a csapat teljesitmenyetol fuggo Matching Bonuszokra varj (altalaban elobb leszel Te magad sikeres es utana indul akarmilyen masolodas a donwline-odban – siralmas, de IGAZ).

A kovetkezonek (4.,) nem a megfelelo ceg kivalasztasahoz van koze (hanem a Network Marketing sikerhez), viszont nelkule az elozo harom ertelmetlen!

4., A Marketing

Hatekony, Mukodokepes Marketing Strategiak nelkul ELVESZTEL, ez a nyers es egyszeru igazsag! Nalam ez annyit jelent, hogy olyan emberek keresnek Teged nap mint nap, akiket erdekel a Network Marketing es ez a forras soha ki nem apad – uj erdeklodok uldoznek Teged, allandoan!

Banner_Steven_Final_for_Real

Koszonom az idodet!

U.I.: Kivancsian varom a hozzaszolasokat!

U.U.I.: Ha szeretnel az uzleti bolcsesseggel kapcsolatos videok meg, akkor valassz az alabbi temakbol es csak kattints a linkre!

Uj Evi Fogadalmak – A Titok Nyitja (Tony Robbins-tol)

A Megfelelő Csőlátás

Tesztelj Ujabb Marketing Strategiakat!

A YouTube MLM-Ellenes Hadjarata